Nu ești autentificat.
- Subiecte: Active | Fără răspuns
Pagini: 1
#1 2007-11-24 08:39:49
- Alex
- Membru
- Din: Vaslui
- Data înregistrării: 2006-12-25
Eruare disk boot failure
Salut Marcel ...:D am luat de la cineva un dvd-rom si l-am pus in calculator .. am conectat toate mufele
si cand aprind calculatorul imi zice DISK BOOT FAILURE, INSERT SYSTEM DISK AND
ENTER... cand conectez CD-romul meu merge ...
Ultima modificare de (1970-01-01 02:00:00)
Deconectat
#2 2007-11-26 22:13:56
Re: Eruare disk boot failure
Moro!
Jumperii i-ai verificat?
Daca folosesti Paralel ATA, pe un controller o unitate trebuie sa fie Master si una Slave. Nu pot fi amandoua de acelasi fel pentru ca atunci intra in conflict. Trebuie sa te uiti cum e pus hardiskul, iar unitatea DVD-ROM sa o setez in modul opus. Sau, daca ai un alt cablu din acela lat, pune DVD-ROMUl pe celalalt controller.
Jumperii se seteaza din spatele DVD-ROMului sau a hardului (de langa alimentare) iar configuratia difera de la model la model. Dar de obicei explicatiile le gasesti chiar pe unitati.
Sper sa te descurci...
Pana la urma nu e chiar asa grav daca vorbesti cu dulapul. Mai rau e cand si dulapul vorbeste cu tine.
Deconectat
#3 2007-11-26 22:18:45
Re: Eruare disk boot failure
Moro!
Jumperii i-ai verificat?
Daca folosesti Paralel ATA, pe un controller o unitate trebuie sa fie Master si una Slave. Nu pot fi amandoua de acelasi fel pentru ca atunci intra in conflict. Trebuie sa te uiti cum e pus hardiskul, iar unitatea DVD-ROM sa o setez in modul opus. Sau, daca ai un alt cablu din acela lat, pune DVD-ROMUl pe celalalt controller.
Jumperii se seteaza din spatele DVD-ROMului sau a hardului (de langa alimentare) iar configuratia difera de la model la model. Dar de obicei explicatiile le gasesti chiar pe unitati.
Sper sa te descurci...
Pana la urma nu e chiar asa grav daca vorbesti cu dulapul. Mai rau e cand si dulapul vorbeste cu tine.
Deconectat
Pagini: 1