Nu ești autentificat.

#1 2017-07-22 14:36:30

romanatthedisco2
Membru
Data înregistrării: 2017-07-22
Mesaje: 1

Micul Alexander tremura

Buna ziua!Am un papagal Micul Alexander de 8-9 ani.De ceva timp am observat ca ii tremura coada continuu.Nuii tremura tare dar la sfarsitul cozi,in varf se vede cum tremura.De obicei cand ciripeste isi misca putin coada ca si cum se chinuie putin.De precizat e ca in urma cu doua zile s-a facut fum in casa dupa ce m gatit iar papagalul a inceput sa respire greu dar am deschis repede geamurile din casa si si-a revenit.
Intrebarea mea e...sunt motive de ingrijorare pentru tremuratul cozii?Nu se chinuie sa respire,e ok.Cusca lui e langa geam,e posibil sa fie de la curent?
Multumesc anticipat .

Deconectat

#2 2017-08-11 14:32:14

cyranos12
Membru
Data înregistrării: 2017-08-11
Mesaje: 3

Re: Micul Alexander tremura

Am inteles din multe surse ca Micul Alexandru sunt foarte sensibili la curent.Papagalul meu este si el langa geam,dar este pozitionat in asa fel incat atunci cand geamul se deschide,colivia sa fie acoperita de el,iar curentul sa nu vina in mare parte acolo.

Am mai inteles ca ce descrii tu poate fi o boala,nu sunt expert,sunt si eu amator,deci trebuie sa ti minte ca nu sunt 100 % sigur de ce spun,dar poate fi un indiciu despre ce ar trebuii sa cauti.

Boala include o respiratie foarte rapida,iar coada sa se miste in acelasi timp.Dar daca nu este foarte rapida,atunci nu ai de ce sa te ingrijorezi.

Tremuratul cozii poate fi din cauza fricii sau chiar fapul ca nu are echilibru.

Sper ca am fost de ajutor,si ca vor fi alte persoane mai experimentate in domeniu decat sunt eu.

Deconectat

Subsol forum