Nu ești autentificat.

#1 2013-09-12 18:58:27

Berthulina
Membru
Data înregistrării: 2013-08-19

Spuneti NU eutanasierii cainilor fara stapan!

Haideti sa luam masuri! Sa oprim acest masacru barbar! Nu-i lasati sa ia atatea suflete nevinovate! Si cainii au dreptul la viata. Cainii mereu au fost langa om, iar acum noi vrem sa-i ucidem? Cum este posibil asa ceva?! Fiti si voi langa ei! Sprijiniti-i, sau vor pierii. Spuneti tuturor sa protesteze, sa spuna NU eutanasierii, sa contribuie si sa-i salveze, caci noi suntem "vocea lor"! Noi suntem fiinte din varful lantului trofic, si ar trebui sa constientizam ca acei caini nevinovati nu au ratiunea de bine sau rau, si ca se bazeaza pe insticte. Nu tot din vina omului au ajuns in strazi?! Cei ce le vor lua viata se vor numi criminali. Cu totii am auzit de cazul lui Ionut, dar trebuie sa ne punem intrebarea "Cine a fost defapt vinovatul tragediei?". Nu cumva bunica sa, care la lasat sa plece si nu la supravegheat? Nu tu iai dat viata, nu tu io iei, nimeni si nimic nu-ti da dreptul asta. Sunt multe alte solutii pentru problema cainilor maidanezi, numai ca unii sunt prea orbi ca sa le vada! Dintre milioanele de protestatari, care nu accepta si nu vor accepta eutanasierea cainilor, fii si tu unul dintre ei! Inca nu e prea tarziu! Putem face ceva!

Deconectat

#2 2013-09-12 20:00:53

fox87
Membru
Data înregistrării: 2013-01-04

Re: Spuneti NU eutanasierii cainilor fara stapan!

deja spamezi forumul, ti-am inteles dolantele din primul post
oricum discutiile de pe forum nu vor schimba soarta cainilor

Deconectat

#3 2014-04-07 22:12:22

razvansoare
Membru
Din: Galati
Data înregistrării: 2014-04-07

Asta este un forum de papagali,nu unul pentru javre..eu sunt satul sa ma scoale la 12 noapte.Sa ma scuzati,dar un glont in cap le-as la toti .... pe rand desigur smile) Nu am nimic impotriva cu cainii,dar sa fie caini de rasa, nu "bulangii" ca sa ies cu pocnitori si borcane la ei.Cum zice si Fox... noul tau topic nu va schimba soarta cainilor,aici nu e ProTV,ca sa te plangi.

Deconectat

#4 2016-05-22 19:13:51

PacoRalu
Membru
Data înregistrării: 2016-05-19

Bertha are un bichon si vine pe toate forumurile "cu cat de bine il ingrijeste "si cate accesorii are la el

My life is sweet with my parrot

Deconectat

Subsol forum