Nu ești autentificat.

#11 2014-04-28 10:26:28

adita
Administrator
Din: bucuresti
Data înregistrării: 2007-03-30

Re: Rana la aripa.

dr Tudor are cabinet pe Bd. Uverturii, nr. 16, bl. A2, ap. 64, sector 6 dar din cate tin minte e la cabinet doar luni,miercuri si vineri de la 18-20. poti suna la cabinet sa intrebi cand e 021.430.54.15

" speranta moare ultima "

Deconectat

#12 2014-04-28 11:04:52

danaaqvila
Membru
Data înregistrării: 2014-01-07

Workman a scris:

Dr. Tudor nu are si cabinet?
Ca mai repede m-as duce pana acolo...

are cabinet, asta am gait pe net, suns si vezi daca e buna adresa.
Bucuresti, Sectorul 6, Bulevardul Uverturii, nr. 16
Telefon    0214305415

"I belive that the devil lives in everyone, even in me" ©Lauri Ylönen

Deconectat

#13 2014-04-29 07:53:55

Workman
Membru
Data înregistrării: 2012-10-13

Am sunat la cabinetul dr. Tudor, insa am inteles ca el e doar 3 zile pe saptamana acolo si atunci cam o ora pe zi.....din pacate serviciul nu imi permite sa ajung in acea ora la el la cabinet.

Am fost in schimb aseara pe la 2 cabinete in zona in care locuiesc.
S-au uitat la nimfa 2 medici si niciunul nu i-a facut nimic.

- unul a zis ca nu prea are ce sa-i faca, ca trebuie sa astept sa nu se mai ciuguleasca si sa se vindece de la sine. Mi-a spus sa ii cumpar Hemorzon unguent si sa o dau cu el. Si mi-a zis ca e femela.

- al doilea medic mi-a spus ca ciugulitul de aripa e pe sistem nervos, ca asa le mai apuca pe nimfe cateodata si mi-a dat niste vitamine pentru pene, pe care sa i le pun in mancare. Si mi-a zis ca e mascul.

Veterinarii astia nu fac aceeasi scoala??  :-(((((

Ultima modificare de Workman (2014-04-29 07:58:18)

"Elocinta: arta de a convinge verbal prostii, ca albul este culoarea care pare sa fie. Include si darul de a face orice culoare sa para alba". (Ambrose Bierce)

Deconectat

#14 2014-04-29 11:29:19

adita
Administrator

ar mai fi si cei de la speed vet unde am vazut ca dna doctor Stroe se ocupa de exotice . Servicii Veterinare NON-STOP
Din Bd Sebastian se intra pe Str Dumbrava Noua, apoi a 2 a la stanga, drept inainte este o casa, singura intre blocuri
http://speedvet.ro/
Clinica 0371 306 308
suna si vezi cand poti gasi pe cineva care se ocupa de pasari si daca mergi acolo sa ne zici si noua cum ti s-a parut doctorul/doctorita si ce ti-a recomandat pt motat/a smile

Deconectat

#15 2014-05-05 10:16:07

Workman
Membru

Rana de la aripa s-a tot intins cu toate ca am dat-o si am uns-o cu diverse chestii. A tot ciugulit de ea si s-a tot intins...e si mai mare acum si mereu o vad cu sange pe cioculet.

Am sunat la speedvet, dar doamna Stroe nu mai lucreaza acolo si mi s-a spus ca un medic Iuscenko (sau cam asa ceva) a preluat....

Mi-e o mila de mor de ea cand ii vad rana aia.....pls Help!  :-( :-(

Ultima modificare de Workman (2014-05-05 10:19:58)

"Elocinta: arta de a convinge verbal prostii, ca albul este culoarea care pare sa fie. Include si darul de a face orice culoare sa para alba". (Ambrose Bierce)

Deconectat

#16 2014-05-05 13:05:10

adita
Administrator

singura ta solutie chiar daca e stresant pt ea e gulerul acela care nu ii permite sa mai ajunga la rana. sau nu stiu daca se poate face asta si la pasarile mici : sa ii pui ceva acolo pe rana si sa o bandajezi de restul corpului... o sa aiba ambele aripi imobilizate , o sa fie cam naspa pt ea dar daca nu se potoleste nu prea vad alte optiuni.

Deconectat

#17 2014-05-05 17:57:08

fox87
Membru
Data înregistrării: 2013-01-04

Nu exista alta metoda de a opri din cigulit decat prin constrangeri mecanice, sau prin aplicarea unui unguent(ne periculor, atat pentru rana cat si pentru ingestie) al carui gust sa nu il suporte, spor la incercari.
Tetraciclina unguent, kanamicina unguent, crema de galbenele, albastru de metil, betadina, rivanol, iod... sunt doar o parte din solutiile care imi vin in cap...
Constrangerile mecanice vor fi intodeauna incomode pentru pasare, trebuie sa le suporte cel putin 2-3 zile daca nu pana la vindecarea completa...

Deconectat

#18 2014-05-10 18:56:33

adita
Administrator

mai poti incerca mibazon - a postat ABCJ in alt topic si a zis ca e bun si pt rani deschise.
"2. Mibazon - este singurul remediu care mi-a fost dat de catre un doctor care intr-adevar a avut efect si anume este un unguent pentru rupturi si chair si rani deschise ..este foarte bun pentru diferite aectiuni ( numai pentru uz extern ) .nu este toxic si se foloseste de 2-3 ori pe zi ..acum depinde si de afectiune ..Mie mi l-a dat pentru ca peruselul meu a avut o gheruta umflata cred ca ori a fost lovit ori musca de catre iepuras ( ca mereu si-o cauta cu lumanarea )...si l-am uns foarte usor pe gheruta cu acest unguent si in cateva zile nu mai avea absolut nimic ..De astfel unchiul meu l-a folosit si pe el insusi cand a fost taiat sau zgariat la locul de munca  sau acasa si se ungea repede cu Mibazon si ii trecea ..Sa stiti ca am incercat si eu pe zgarieturile cauzate de iepurasi si intr-adevar grabeste f mult vindecarea .."

Deconectat

#19 2014-05-11 17:58:23

Workman
Membru

Update: nimfa nu e bine....nu e bine deloc. :-(

S-a ciugulit rau de tot ieri (era plina de sange), rana s-a extins mult pe corp si acum seamana mai mult cu o gaura.  Am dus-o azi la cabinetul speedvet si medicul de acolo mi-a zis ca mai are doar putina piele in acea zona a ranii si ca daca mai da cu cioculetul acolo in continuare, o sa-si faca in curand gaura in abdomen.

Acolo la cabinet i-au curatat rana, au dezinfectat-o au uns-o cu un fel de unguent (ceva cu miere am inteles) si i-au pus un fel de bandaj cauciucat, pe sub aripi si de jur imprejurul corpului. La 30 de minute dupa ce am ajuns acasa, nimfa si-a largit bandajul care intr-un final a si alunecat de la locul lui, asa ca acum nu il mai are.

Medicul de la cabinet mi-a spus sa ma duc zilnic sa-i schimbe bandajul, dar ce sa-i schimbe daca de fapt nu il tine pe ea? A mai spus ca de la atatea chestii cu care am dat-o pe rana, s-a si ars zona aia.

Mi-e mare frica ce o sa se intample maine....eu plec la 6:00 la munca si ma intorc dupa circa 12 ore (in jur de 18:00), timp in care nu sta nimeni cu ea.   :-((((((((   Tare mi-e ca nu o mai gasesc vie in vreuna din zilele saptamanii asteia...  :-(((((((

As pune o poza sa vedeti cum arata sub aripa dar ar fi horror.

Ultima modificare de Workman (2014-05-11 18:02:20)

Deconectat

#20 2014-05-11 19:44:30

fox87
Membru
Data înregistrării: 2013-01-04

guler, fortat si colivie foarte mica in care sa stea, incerca ceva gen o caserola de plastic, nu o sa ii placa, dar asta e...

Deconectat

Subsol forum