Nu ești autentificat.
- Subiecte: Active | Fără răspuns
#1 2007-02-20 11:40:32
Lansare Concurs de poze cu papagali, stadiul BETA
In sfarsit a venit si momentul mult asteptat!
Site-ul l-am pus pe server duminica, 18 februarie, si initial am vrut atunci sa fac anuntul. Dar au intervenit niste probleme neprevazute si pana la urma anuntul a aparut tot in data prestabilita.
Adresa concursului este... ia ghiciti!... www.concurspapagali.lx.ro, link-ul se deschide in fereastra separata. Pentru a putea uploada poze, trebuie sa va creati un cont, la rubrica "Inregistrare". Dupa care va autentificati, iar la "Upload foto" se afla meniul de upload.
Am incercat sa fac site-ul cat mai intuitiv posibil, dar daca intampinati probleme, va stau la dispozitie pe forum sau la adresa de email si de Yahoo! Messenger [email protected] .
Amintesc inca o data ca site-ul Concurspapagali este lansat in stadiu beta, deci este inca in teste. Va rog sa nu ezitati sa ma contactati pentru orice problema pe care o intampinati, de asemeanea orice sfat este binevenit.
Inainte de a accesa site-ul concursului, mentionez cateva chestiuni:
- in primul si in primul rand, membrii forumului sunt nevoiti sa-si faca conturi separate pentru concurs. Incercati, pe cat posibil, sa folositi parole diferite la inregistrarea la concurs;
- poza poate avea maxim 100 KB. Initial am dorit sa fie maxim 512 KB, dar constrangerile serviciului de hosting m-au obligat sa micsorez drastic aceasta limita ;
- in momentul lansarii versiunii finale s-ar putea intampla ca sa sterg toata baza de date, asta incluzand poze si conturi create. Asta ar fi posibil in cazul in care la versiunea finala o sa fie modificari majore si n-as putea asigura o compatibilitate cu varianta beta. Eu urmaresc ca acest lucru sa NU se intample.
Toate acestea fiind spuse, va invit sa participati la Concursul de poze cu papagali. Succes! .
Ultima modificare de (1970-01-01 02:00:00)
Pana la urma nu e chiar asa grav daca vorbesti cu dulapul. Mai rau e cand si dulapul vorbeste cu tine.
Deconectat