Nu ești autentificat.

#1 2007-02-20 11:40:32

Marcel
Owner
Din: Cluj-Napoca
Data înregistrării: 2005-01-28
Website

Lansare Concurs de poze cu papagali, stadiul BETA

In sfarsit a venit si momentul mult asteptat! smile

Site-ul l-am pus pe server duminica, 18 februarie, si initial am vrut atunci sa fac anuntul. Dar au intervenit niste probleme neprevazute si pana la urma anuntul a aparut tot in data prestabilita.

Adresa concursului este... ia ghiciti!... www.concurspapagali.lx.ro, link-ul se deschide in fereastra separata. Pentru a putea uploada poze, trebuie sa va creati un cont, la rubrica "Inregistrare". Dupa care va autentificati, iar la "Upload foto" se afla meniul de upload.

Am incercat sa fac site-ul cat mai intuitiv posibil, dar daca intampinati probleme, va stau la dispozitie pe forum sau la adresa de email si de Yahoo! Messenger [email protected] .

Amintesc inca o data ca site-ul Concurspapagali este lansat in stadiu beta, deci este inca in teste. Va rog sa nu ezitati sa ma contactati pentru orice problema pe care o intampinati, de asemeanea orice sfat este binevenit.

Inainte de a accesa site-ul concursului, mentionez cateva chestiuni:

- in primul si in primul rand, membrii forumului sunt nevoiti sa-si faca conturi separate pentru concurs. Incercati, pe cat posibil, sa folositi parole diferite la inregistrarea la concurs;
- poza poate avea maxim 100 KB. Initial am dorit sa fie maxim 512 KB, dar constrangerile serviciului de hosting m-au obligat sa micsorez drastic aceasta limita sad ;
- in momentul lansarii versiunii finale s-ar putea intampla ca sa sterg toata baza de date, asta incluzand poze si conturi create. Asta ar fi posibil in cazul in care la versiunea finala o sa fie modificari majore si n-as putea asigura o compatibilitate cu varianta beta. Eu urmaresc ca acest lucru sa NU se intample.

Toate acestea fiind spuse, va invit sa participati la Concursul de poze cu papagali. Succes! smile.

Ultima modificare de (1970-01-01 02:00:00)

Pana la urma nu e chiar asa grav daca vorbesti cu dulapul. Mai rau e cand si dulapul vorbeste cu tine.

Deconectat

Subsol forum