Nu ești autentificat.
- Subiecte: Active | Fără răspuns
#1 2012-03-07 12:36:43
Am încercat să instalez Windows 8 Consumer Preview
Microsoft Windows 8 este viitoarea versiune de Windows. Mooolte modificări, cu bune şi rele. Părerea proprie, personală şi profesională e că nu prea îl văd prea (mult) folosit pe calculatoare destinate productivităţii. Adică acolo unde calcu e folosit pentru activtăţi de tip office, secretariate, programare, prelucrări audio/foto/video/alte feluri. Deci, la muncă, cum ar veni. De pus un film sau un joc sau de văzut de care ketchup şi-o pus pretinii ieri dimineaţă când au luat prânzul... cred ca e ok.
Asta e părerea mea după ce am văzut 2-3 filmuleţe pe Youtube despre el. Că n-am timp, sunt destui reviewers, blogărs şi critici care să evalueze ce şi cum. Puteţi să descărcaţi şi voi de aici, dacă chiar aveţi timp şi chef de senzaţii tari: http://windows.microsoft.com/en-US/windows-8/download
Am încercat şi eu, în Oracle Virtual Box. Dupa ce am montat imaginea...
Nu o să stau să debăguiesc, să repar, să fac, să dreg, să setez partiţie sau alt calculator pentru a-l putea instala. Că n-am timp.
Pana la urma nu e chiar asa grav daca vorbesti cu dulapul. Mai rau e cand si dulapul vorbeste cu tine.
Deconectat
#2 2012-04-13 23:07:35
- adita
- Administrator
- Din: bucuresti
- Data înregistrării: 2007-03-30
Re: Am încercat să instalez Windows 8 Consumer Preview
eu nici win 7 nu am avut inca si tu deja incerci win 8 ? )
" speranta moare ultima "
Deconectat