Nu ești autentificat.
- Subiecte: Active | Fără răspuns
Pagini: 1
#1 2009-12-19 09:55:08
Instalarea placii de sunet
Placa mea de baza (aceasta: http://www.asrock.com/mb/overview.asp?M … isplayPort ) are suport pentru sistem audio 5.1, dar problema e ca are doar 3 conectori si nu pot pune si microfon si sistem 5.1 simultan. Si in ultima perioada am cam avut nevoie si de microfon pentru conferinte online. Drept urmare mi-am cumparat inca o placa de sunet, cea mai ieftina din oferta, doar ca sa-mi asigure un conector in plus pentru microfon.
Chestia asta am lipit-o pe carcasa pentru ca placa onboard are o mica problema la instalarea lui Windows XP. Textul e dintr-un comentariu referitor la placa de baza de pe un magazin online.
Pentru ca sloturile nu le-am mai folosit niciodata pana acum, am dat cu aspiratorul peste ele pentru a scoate eventualele particule de praf din interior.
Modul de conectare initial, pentru instalarea driverelor si teste
Modul de conectare final (placa cea noua are doar microfonul conectat, iar la placa onboard sunt conectate boxele)
De ce nu am conectat si microfonul si boxele la aceeasi placa? Ar fi fost mai simplu asa, dar placa de sunt pe care am cumparat-o... desi scrie pe cutie ca suporta 5.1, de fapt nu suporta. Dar avand in vedere pretul si pentru ce o folosesc, n-am mai facut nicio reclamatie... ("ajutat" si de mentalitatea aceea romaneasca, las' ca "mere" si asa ).
Instalarea driverelor... initial nu a recunoscut Windows 7, iar encondingul programului de instalare nu e cel mai fericit...
Pana la urma nu e chiar asa grav daca vorbesti cu dulapul. Mai rau e cand si dulapul vorbeste cu tine.
Deconectat
#2 2009-12-19 15:25:09
- adita
- Administrator
- Din: bucuresti
- Data înregistrării: 2007-03-30
Re: Instalarea placii de sunet
s-o stapanesti sanatos
" speranta moare ultima "
Deconectat
Pagini: 1