Nu ești autentificat.

#1 2021-10-27 14:52:05

Senpai
Membru
Data înregistrării: 2021-10-27

Nimfele rautacioase

Saluuut,

Acum o luna m-am hotarat sa imi cumpar si eu o nimfa, cand am ajuns acasa cu el a fost destul de speriat, in primele 2 zile de abea a mancat sau baut dar cu timpul ne-am imprietenit si a inceput sa-si dea drumul si sa fie mai sociabil (canta in fiecare dimineata, mananca din mana,dansam impreuna etc ) dar nu pot sa-mi aproprii mana fara mancare la el, imi tot sare la mana sa ma muste.
Am crezut ca inca se gandeste la fosta partenera (erau doi in aceeasi colivie la Pet shop cand l-am luat) asa a m-am dus sa o cumpar si pe partenera lui. Au trecut deja trei saptamani de cand sunt impreuna iar la ea ii este inca frica sa manance din mana mea si nu o prea aud nici sa cante, zici ca e trista toata ziua.
Le deschid cusca sa iasa afara dar le e frica, din cand in cand mai iese el dar zboara haotic si se loveste de pereti si dupa cauta rapid cum sa intre inapoi, am incercat sa pun colivia pe jos si sa le pun tot felu de fructe si legume afara sa vad daca ies asa dar din pacate nu ies sad
Am incercat sa le pun jucarii noi in colivie dar nici nu ma pot apropia cu jucaria ca se sperie amandoi si se zbat prin cusca.
Cum as putea sa ii fac sa fie mai prietenosi? chiar si baiatul care imi mananca din mana, daca apropriu degetul sau mana spre el, da sa ma muste.

Deconectat

Subsol forum