Nu ești autentificat.

#1 2020-11-27 10:37:56

Anamaria F.
Membru
Data înregistrării: 2020-11-27

Perusi

Buna ziua
Am avut 3 perusi, care din pacate mi-au murit , acum mi-am cumparat o pereche de perusi si as vrea sa am grija de ei
Cei trei care mi-au murit au avut urmatoarele simtome(cand era liniste isi tot miscau piciorusele, au facut diaree, au slabit, si in ultima faza aveau pene ciufulite si parca tot erau somnorosi)
Mentionez ca nu exista medic veterinar care sa aiba experienta cu perusi in oras, si cand iam aratat medicului veterarinar a zis capoate fii o viroza
Si mia dat sa le pun albastru de metil in apa, alta data mia dat tablete galbene enterocolit,
Si tot mia murit
Apa este de la izvor, le dau acum vitaminte lichide solvit , seminte premium, cucuruz cu ou si alte vitamine, si le-am facut si cuib
Acestia sunt sanatosi, au gainat bine, doar ca is asa speriati , desi vb cu ei, incerc sa fiu mai jos decat ei in asa fel incat sa nu se simta dominati
Dar faza e ca aceștia nu se dau pe hinta, nu ii vad ca beau apa , si nici nu ciugulesc de pe os de sepie , si cand le pun cate o bucatica de fruct ei nu stiu savmanance, si nici nu incearca
Ce sa le fac sa se simta bine?

Deconectat

Subsol forum