Nu ești autentificat.
- Subiecte: Active | Fără răspuns
#1 2016-02-12 15:18:20
- dny28
- Membru
- Data înregistrării: 2013-04-15
Oua abandonate
Buna ziua !
Am si eu o problema .
Am primit in luna decembrie o pereche de nimfe. In urma cu doua , trei saptamani au depus oua, 4 la numar. Totul a decurs bine pana acum o ora, cand am observat ca femela iesise din cuib si incerca sa isi intinda aripile... In acel moment am deschis capacul coliviei sperand ca i-ar face bine daca ar zbura cateva clipe prin camera( mentionez ca, inainte de depunerea oualor , nimfele erau lasate libere in camera ).
Mentionez, de asemenea,ca in timp ce ambii papagali au iesit din colivie am verificat ouale.
Problemele au aparut in momentul in care am observat ca a trecut mai mult de o jumatate de ora iar papagalii nu intentioneaza sa se intoarca in colivie. I-am prins si i-am bagat in colivie , dar sunt foarte galagiosi si refuza sa intre in cuib.
Ce anume ma sfatuiti sa fac ? Exista vreo modalitate de a salva puisorii?
Sper sa ma puteti ajuta .
Deconectat
#2 2016-02-13 16:54:18
Re: Oua abandonate
Buna, ce le dai de mancare? S-ar putea sa faca galagie din cauza ca nu primesc ceva ce le-ar conveni mai mult acum, cum ar fi cate o bucata de albus/galbenus de ou fiert.
Pana la urma nu e chiar asa grav daca vorbesti cu dulapul. Mai rau e cand si dulapul vorbeste cu tine.
Deconectat