Nu ești autentificat.
- Subiecte: Active | Fără răspuns
Pagini: 1
#1 2015-12-11 13:25:40
Upgrade forum papagali.eu
Papagali.eu a fost actualizat. Cele mai vizibile chestii sunt designe-ul responsive, adică se vede tare fain pe telefoanele mobile şi pe tablete (nu perfect, dar ceva mai bine oricum) şi bara din dreapta... deşi aia o sa mai aibe modificări pe parcurs.
Pana la urma nu e chiar asa grav daca vorbesti cu dulapul. Mai rau e cand si dulapul vorbeste cu tine.
Deconectat
#2 2015-12-11 22:38:39
- adita
- Administrator
- Din: bucuresti
- Data înregistrării: 2007-03-30
Re: Upgrade forum papagali.eu
Intrebare de baraj : unde scrie pe bara din dreapta cine e online, nu ii si arata ? Banner sus mai pui ? Merge sa mai restrangi un pic bara din dreapta ? Are cam mult spatiu gol pe margine si arata un pic inghesuit forumul
" speranta moare ultima "
Deconectat
#3 2015-12-12 07:58:06
Cum adica "nu ii si arata" ?
Poate o sa pun un banner sus, dar inca nu stiu cum. Poate se ofera vreun designer sa faca unul . Partea din dreapta cred ca va fi reprofilata, va afisa alte feluri de informatii (cum ar fi ultimele mesaje).
Mai nou este un atac al spammerilor, am sters o groaza de mesaje si useri acuma. Cam asta e prioritatea acum, sa le reducem numaru la spammer.
Pana la urma nu e chiar asa grav daca vorbesti cu dulapul. Mai rau e cand si dulapul vorbeste cu tine.
Deconectat
#4 2015-12-12 22:09:39
- adita
- Administrator
Adica sa imi arate care sunt acele persoane care sunt online ( ca pe facebook )
Deconectat
#5 2015-12-12 22:54:36
Pai arata in partea dreapta si la subsol cine e online. Oricum, o sa schmb sidebarul
Acum scriu de pe telefonul mobil. Ne modernizam:D
Deconectat
#6 2015-12-14 22:16:33
- adita
- Administrator
Cu incarcatul pozelor ramane la fel ? Upload pe un site si dupa aia pus link/ cod aici ? E vreo posibilitate sa le incarcam direct ?
Deconectat
#7 2015-12-15 06:41:24
Deocamdata ramane la fel pana gasim o solutie de a le incarca direct pe un serviciu de hosting al pozelor... Direct pe site nu se poate, pentru ca e putin spatiu de stocare (numa' 1 GB).
Deconectat
Pagini: 1