Nu ești autentificat.

#11 2015-06-05 08:21:21

Rica
Membru
Din: Bucuresti
Data înregistrării: 2013-12-10

Re: O mica prezentare...

Tavy nu prea cred ca mai ai sanse sa il mai vezi dupa atata timp.
Nu l-ai putut urmari sa il prinzi?

Deconectat

#12 2015-06-05 19:14:34

adita
Administrator
Din: bucuresti
Data înregistrării: 2007-03-30

Singura ta sansa ar fi sa pui afise in speranta ca a aterizat la cineva in casa, altfel nu cred ca il mai gasesti.

" speranta moare ultima "

Deconectat

#13 2015-09-27 13:35:03

MihaiBogdan
Membru
Data înregistrării: 2015-09-27

Salutare, sunt Mihai, am 4 perusi, o pereche maturi si 2 pui.
Pe cei mici ii am de curand.

Deconectat

#14 2015-09-29 21:06:47

adita
Administrator

Bun venit . Sa iti traiasca piticii smile

Deconectat

#15 2016-05-20 20:13:48

PacoRalu
Membru
Data înregistrării: 2016-05-19

Bună!
Sunt nouă pe acest forum,daca nu ma insel m-am inscris ieri sau azi dimineata,sincer nu mai stiu exact.

Ma nunesc Raluca,si sunt la primul meu papagal peruș pe nume Ovi,un mscul de 6 luni,cu un penaj superb (galben si verde viu).
Este prima mea pasarica,si,daca vedem ca este okey,mai achizitionam o perușică albă smile

Pe Ovi il avem de de soua zile,din 18 mai mai exactexact,este cuminte si ascultator,dar si un rasfatat pe masura smile

Am inca un catel,metis,de talie medie(pe nume Wuinner,metis intre Ciobanesc Belgian Malinois si jack russel terrier,de doi ani si doua lunițe,care este viata mea),am mai avut doi catei(teckel,si caucazian),patru iepurasi ,doi pitici si doi talie mare,muulti pestisori,si o pisicuta.(toate in apartament,dar nu in acelasi timp,ca sa zic asa).

Ma declar o iubitoare inraita de animale smile

Va pot ajuta cu orice sfat legat de catelusi si pisicute,iepurasi si pestisori smile

My life is sweet with my parrot

Deconectat

#16 2016-05-20 20:42:18

adita
Administrator

Buna Ralu, eu sunt Adriana. Detin perusi de aproximativ 14 ani si de vreo 3 ani , nimfe si un motan.
Sa-ti traiasca piticul. Ai mei sunt salbatici smile Iti recomand ca mai intai sa il imblanzesti pe Ovi si dupa sa te gandesti la optiunea de a lua si o fetita.
Eu iti stau la dispozitie cu sfaturi despre pitici

Deconectat

#17 2016-05-20 21:03:56

PacoRalu
Membru

adita a scris:

Buna Ralu, eu sunt Adriana. Detin perusi de aproximativ 14 ani si de vreo 3 ani , nimfe si un motan.
Sa-ti traiasca piticul. Ai mei sunt salbatici smile Iti recomand ca mai intai sa il imblanzesti pe Ovi si dupa sa te gandesti la optiunea de a lua si o fetita.
Eu iti stau la dispozitie cu sfaturi despre pitici

Multumesc frumos,Adita!

Esti foarte draguta,ma faci sa ma simt foarte bine pe acest forum,doar ca nu prea e acrivitate :'( eu oricun o sa imi chem toti prietenii cu inaripati pe acest forum.

Ce frumooos,deci cu siguranta te pricepi cu ele <3  cum adica salbatice? sad

Incerc,dar cred ca voi avea nevoie de tine sa ma ajuti cu sfaturi smile Nu suntem siguri ca mai vrem o perusica,adica ni se pare ca puiutul nostru e destul de fericit si fara inca o pasarica smile

Deconectat

#18 2016-05-20 21:42:17

adita
Administrator

De cand exista facebook lumea nu mai frecventeaza forumurile, din pacate. Ma bucur ca te simti bine la noi chiar daca ne numeri pe degete big_smile
Ma pricep dar tot nu am experienta si cunostintele unui crescator. Mai am de mancat pana acolo smile Salbatici adica nu stau sa pun mana pe ei, se sperie cand bag mana in colivie. Asta se intampla cand ai mai multi (eu am 8 nimfe si 2 perusi).
Atata timp cat ai vointa, rabdare si iubire, vei vedea ce usor se apropie de tine. Intr-adevar baieteii pot sa stea si fara femela daca se ataseaza de stapani. Fetele sunt alea mai ciufute un pic, care se imblanzesc mai greut.

Deconectat

#19 2016-05-20 22:00:42

PacoRalu
Membru

adita a scris:

De cand exista facebook lumea nu mai frecventeaza forumurile, din pacate. Ma bucur ca te simti bine la noi chiar daca ne numeri pe degete big_smile
Ma pricep dar tot nu am experienta si cunostintele unui crescator. Mai am de mancat pana acolo smile Salbatici adica nu stau sa pun mana pe ei, se sperie cand bag mana in colivie. Asta se intampla cand ai mai multi (eu am 8 nimfe si 2 perusi).
Atata timp cat ai vointa, rabdare si iubire, vei vedea ce usor se apropie de tine. Intr-adevar baieteii pot sa stea si fara femela daca se ataseaza de stapani. Fetele sunt alea mai ciufute un pic, care se imblanzesc mai greut.

Am inteles,am inteles smile

Da da,rabdare,iubire,atentie,eu ii dau cata vrea wink
Acum doarme smile)

Deconectat

#20 2016-05-20 22:03:28

adita
Administrator

Ca si unui copil mic e bine sa ii faci un program, incat sa aiba cam 12 ore de somn pe zi.

Deconectat

Subsol forum