Nu ești autentificat.

#21 2014-01-07 17:55:13

Rica
Membru
Din: Bucuresti
Data înregistrării: 2013-12-10

Re: Jurnalul pasaricilor lui Rica si topic de vorbit vorbe... :))))

Au un perete comun prin care se mai ciup.
Agapici incearca sa ii fugareasca dar peruseii nu se lasa, cel putin ultima sosita este cea mai razboinica. Duminica a tinut piept cu brio atacurilor lui Gogu agapiciu care a renuntat in final.
Ceilalt ii evita si zboara daca vin langa ei.
De obicei ii las la zbor o zi pe uni, o zi pe ceilalti cand sunt la munca.
Sambata si duminica toti ca ii pot supraveghea.
Vad ca agapici sunt destul de destepti si inteleg ce nu au voie sa faca si asta imi da sperante ca vor renunta la atacuri.
Aveam un mos luminos pe care l-am agatat de geam si cum ieseu afara direct la el la ros, am stat cu gura pe ei 2 zile pana au renuntat sa il mai viziteze. Acum isi cauta altceva de ros si lasa mosul in pace, sper sa mearga si cu perusi sa inteleaga ca nu au voie sa ii atace.
De cand ii am pe toti, cam de 2 luni, au fost decat 3-4 atacuri mai serioase printre garatii, in rest tachinari de ambele parti.

Ultima modificare de Rica (2014-01-07 17:56:39)

Deconectat

#22 2014-01-08 11:18:23

adita
Administrator
Din: bucuresti
Data înregistrării: 2007-03-30

la nimfele mele nu merge treaba cu stat cu gura pe ei . cum le dau drumu la zbor se infig in perete sa il roada si oricat as sta cu gura pe ei nu se lasa si nu se lasa. nimfele si perusii nu au treaba nici nu se ating intre ei . se duc unii pe coliviile celorlalti isi darama jucarii dar atat.

" speranta moare ultima "

Deconectat

#23 2014-01-08 11:33:11

Rica
Membru

Perusi au peretele de la colivie de ros arata de parca e impuscat.
Agapici rod si gusta tot, mi-au secerat un trandafir japonez de care perusi nu s-au atins 3 ani, astia l-au terminat intr-o zi.
Acum am alta problema cu perusita noua care este singura si cum ii dau drumu fuge in balcon la ceilalti si ii provoaca crize de isterie unei alte perusite si cand se declansaza se cheleste total de pene.
Nu o pot tine nici inchisa non stop ca imi pare rau de ea si cand ii dau drumu fuge la ceilalti.
Cred ca o sa ii iau un baiat sa se imperecheze, nu stiu ce sa fac.
O tin in casa izolata de ceilalti sa nu se cheleasca nebuna.
Nici pe aia nu imi vine sa o dau ca aia e regina cum ii zice fimea, are o atitudine asa... superioara, parca e increzuta si plina de ea.

Ultima modificare de Rica (2014-01-08 11:34:20)

Deconectat

#24 2014-01-09 15:55:03

adita
Administrator

fetele smile) ce sa le faci tongue fa perechi si le dai drumu pe rand perechilor ca sa nu se mai intalneasca scandalagoaicele . perusii stau toti la un loc ?
fetele mele nu se bagau in seama pana cand au depus oua. dupa aia au inceput certurile si a trebuit sa separ perechile. in schimb acum singura perusa care mi-a ramas e sefa in colivie. cum nu ii convine ceva cum ii tranteste pe baieti cu toate ca sunt taticul si fratele ei smile

Deconectat

#25 2014-01-09 16:27:35

Rica
Membru

Cele care au pereche nu au treaba una cu alata.
Una din ele sa chelit o data dupa ce le-am pus jucarii in colivie si al ei se juca ele si nu mai baga in seama.
Si-a smuls toate penele si fulgi de pe ea, am ramas masca...
Am scos jucariile a primit atentie si sa potolit.
Acum a aparut asta mica si o luase de la capat.
Asa arata.
Ma bate gandu sa o dau pe nebuna si o imperechez pe asta mica cu masculul ei, dar nu stiu ce vor face, daca se vor accepta.
Da, perusi stau toti 4 intr-o colivie, aia mica singura in alata si cum prinde ocazia fuge la ei.
Nu ai vazut pozele de pe paginile din spate? sad
rx0aflq.jpg
R33u33W.jpg

Deconectat

#26 2014-01-09 23:39:24

adita
Administrator

ai o perusa care are nevoie de atentie non stop. poate un consult la psiholog nu i-ar strica tongue vrei sa o dai pe asta care se cheleste si sa o imperechezi pe aia mica nou venita ? sau invers ?  nu cred ca s-ar adapta in alta parte domnisoara cu probleme ...
daca le pui la toate baieti si pe aia noua sa o tii separat in continuare de cea cu probleme ?

Deconectat

#27 2014-01-10 09:10:39

Rica
Membru

Pe aia care se cheleste ma gandesc sa o dau sau sa ii caut domnisoarei baiat.
Daca ii iau baiat o sa ii tin separat, dar sa se vada ca sunt ocupati toti si dupa sa ii bag impreuna ca au loc destul in vila.
Ma mai gandesc.
Se va adapta ca va singura, fara elemente de stres. smile

Deconectat

#28 2014-01-10 11:11:19

adita
Administrator

nu mi se pare corect "sa piarda teren" in fata piticei noi. incearca sa le dai la toate fetele cate un baiat si cate un cuib si poate se potolesc cu certurile astea

Deconectat

#29 2014-01-10 11:43:09

Rica
Membru

Nu ma prea lasa sufletul sa o dau nici pe Zuza Nebuna.
Cerd ca ii iau baiat la domnisoara.
Toti au locul ;or in corason. smile
Agapici in vizita prin bucatarie, doi draci curiosi, paraca sunt pe baterii:
6cAvm7u.jpg
OqQFM62.jpg
fwDhuu1.jpg
gtUbpep.jpg
dGO1TK0.jpg
Imi cer scuze de calitatea pozelor, dar nu au stare, se misca non stop. smile

Deconectat

#30 2014-01-11 14:11:45

Rica
Membru

Pinguinule toti fac galagie, se antreneaza unu pe altu si cand incepe unu incep toti.
Acum am 5 perusi si doi agapici.
Toti canta pe limba lor de zici ca e concert la aceeasi ora ca ai tai, cum se cracaneaza de ziua incep.
Dca le mai dau si drumu la zbor sa terminatat, e haos total ca vor si aia inchisi.
O sa incerc sa fac o inregistrare sau un video sa vedeti ce-i acolo.
Hranitoarea-adapatoare merge impecabil, o foloseste fetita singura cu succesuri maxime.
Ma bate gandu sa fac cate una mai mare din PET de 0.5 L si pentru celelalte rozatoare, 2 Farfurii de plastic si 2 PET-uri de jumate si cateva gauri, dar imi e lene sa ma apuc. smile
Cand o sa le fac o sa fac poze poate va inspira.

Deconectat

Subsol forum