Nu ești autentificat.
- Subiecte: Active | Fără răspuns
#1 2007-02-03 22:23:52
Data lansarii Concursului
Am stabilit ca data lansarii Concursului de poze cu perusi va fi 10 martie 2007, cu 5 zile inainte ca site-ul meu sa implineasca "varsta" de patru ani.
Inca ma mai gandesc daca voi schimba numele in Concurs de poze cu papagali, astfel ca posesorii altor specii in afara de perusi sa nu se simta straini in acest concurs, chiar daca oricine va fi bine primit. Iar daca tot voi schimba numele, daca vor fi categorii pe specii... Iar daca vor fi aceste categorii, atunci voi fi nevoit sa aman lansarea concursului pentru ca in acest moment sistemul nu permite formarea categoriilor.
Indiferent de numele pe care il va avea concursul, in editia a doua sigur voi face cumva ca toata lumea sa poata incarca poze, poate chiar si cu alte animale .
Am observat ca exista interes din partea vizitatorii site-ului pentru acest concurs. Cand spun asta, ma refer la numarul de adrese de email adaugate in lista deschisa de mine, pentru a anunta lansarea concursului.
Aceasta editie va tine probabil pana prin septembrie 2007, iar dupa terminarea ei si in functie de experienta acumulata in acest concurs, ma voi gandi cum va fi elaborata urmatoarea editie. Dar pana atunci, stati cu ochii si cu aparatul foto pe papagalii vostri si sa nu pierdeti nimic .
Ultima modificare de (1970-01-01 02:00:00)
Pana la urma nu e chiar asa grav daca vorbesti cu dulapul. Mai rau e cand si dulapul vorbeste cu tine.
Deconectat
#2 2007-02-09 10:34:20
Re: Data lansarii Concursului
Data lansarii versiunii BETA: 20 februarie 2007
Ultima modificare de (1970-01-01 02:00:00)
Pana la urma nu e chiar asa grav daca vorbesti cu dulapul. Mai rau e cand si dulapul vorbeste cu tine.
Deconectat