Nu ești autentificat.
- Subiecte: Active | Fără răspuns
#21 2006-12-28 19:57:09
- Alex
- Membru
- Din: Vaslui
- Data înregistrării: 2006-12-25
Re: de ce nu canta ?? va rog mult ajutati-ma
Da al tau dupa cat timp de cand l-ai luat facea toate astea :
1.Nu l-am vazut niciodata sa bea apa, de cand l-am cumparat (de o luna). Desi cred ca murea de sete pana acum daca nu r fi baut apa. Poate s-a intamplat sa nu-l vad eu.
2. Canta foarte putin. Are un moment care dureaza un minut pe zi in care canta cu voiosie. In tot restul zilei e MUT !
3. In colivie e foarte linistit, sta intr-un singur loc si nu face nimic. Exceptie face momentul in care se duce la cutiutza cu semintze cand e foarte mancacios... si dimineatza cand ma trezesc si vrea sa-i dau drumul prin casa.
4. Cand ii dau drumul prin casa, se aseaza numai intr-un singur loc, si daca nu-l bag in seama, acolo ramane (nici nu zboara, nici nu canta). Din singurul loc in care se aseaza, am reusit totusi sa-l dresez putin: ma lasa sa-l iau pe deget.
5. Are cloaca murdara. Ii raman gainatzii lipitzi de puful din jurul cloacei. Am auzit ca nu prea e bine. Mi-e frica sa nu faca dop si sa nu se mai poata gainatza. Cand se usuca gainatzul, si-l da singur jos de pe cloaca, dar asta tot nu ma multumeste. Primul meu perus avea cloaca perfect curata.
Ca al meu are o saptamana si inca le mai face
Ultima modificare de (1970-01-01 02:00:00)
Deconectat
#22 2006-12-28 20:45:25
- nippy
- Membru
- Din: Bucuresti
- Data înregistrării: 2006-10-30
eheee... cam o luna, poate chiar mai mult
Deconectat
#23 2006-12-28 21:12:23
- Alex
- Membru
ok ms nyppy
Deconectat
#24 2006-12-29 14:56:38
1. Nu l-am vazut nici un ziua de azi sa bea apa... dar cu toate astea sunt sigur ca bea... altfel murea deshidratat demult.
2. Cand ii dau drumul prin bucatarie (unde e multa lumina naturala si canta un radio in surdina), canta de rupe... si se mai ia cateodata cu vrabiile la cearta.
3. Nu-l mai tin ziua deloc in colivie... toata ziua e pe afara, prin bucatarie cum spuneam mai sus.
4. In bucatarie ii place cel mai mult... daca ii dau drumul acolo, face multe ture... aterizeaza pe masa, pe pervaz, pe hota... etc. Daca ii dau drumul in alta camera, face acelasi lucru ca atunci... adica sta linistit intr-un loc si atat.
1. Nu scade nivelul apei din adapatoare? De fapt, la un singur perus nu prea cred ca scade. Intreb din curiozitate.
2. , 3. si 4. Mare atentie, bucataria poate oferi multe surprize. Sa nu fie vreun ochi de aragaz deschis sau apa clocotita sau orice altceva ce i-ar putea face rau (chiar si cutite, geam deschis etc). Daca pica in vreo oala cu supa, poate o sa dea putin gust, dar perusul e irecuperabil dupa aceea. E o gluma macabra, dar seminificatia e pe cate se poate de serioasa .
La un moment dat i-am lasat si eu pe ai mei prin bucatarie. Am vazut ca "pasc" ceva pe teava hotei, dar nu am bagat de seama. Intr-o zi a trebuit sa acopar geamul ca sa fac intuneric (ca sa-i pot prinde) si am observat niste luminite iesind in teava de la hota: deci ei o spargeau .
Pana la urma nu e chiar asa grav daca vorbesti cu dulapul. Mai rau e cand si dulapul vorbeste cu tine.
Deconectat
#25 2006-12-29 15:22:36
- nippy
- Membru
Hei Marcel... in bucararia mea, numai in week-end se gateste, si atunci nu-i dau drumul in bucatarie. In restul saptamanii incalzim mancarea numai la microunde, deci nu folosim aragazul.
La geam e plasa, deci nu are cum sa evadeze chiar daca e geamul deschis... cutzitele si furculitzele, nu sunt expuse chiar pe fatza, stau cumintzi intr-un dulapior.
Mi-am luat toate masurile de precautzie ca sa nu se intample vreun accident.
Apa nu scade... dar el fiind unul, si apa eu schimband-o in fiecare zi, nu am cum sa-mi dau seama... decat daca il voi prinde asupra faptului
Super faza cu spartul tzevei de la hota )))). De ce au facut asta ? De obicei ei faca asta ca sa-si roada ciocul si gherutzele. Tu le-ai pus la ai tai os de sepie sau bloc mineral ?
Deconectat
#26 2006-12-29 18:51:40
- Alex
- Membru
da sa ai grija la geam chiar daca ai plasa ... un prieten de al meu statea linistit ca are plasa si a dat drumu perusului prin casa acesta a ros plasa de la geam intr-o zi un pic intr-o zi un pic pana a facut o gaura destul de mare incat sa poata iesi ...da nu a iesit :d ca prietenul meu a vazut gaura la timp :d
Deconectat
#27 2006-12-29 18:56:51
- Alex
- Membru
aa si am o veste super baieti ... perusul meu a citipittttttt :cool
i-am pus muzica si a stat el cat a stat da nu a mai rezistat si si-a dat drumu la cioc :d stiti cum tipa ei cand sunt nervosi si speriati asa a tipat si al meu
Bine ca poate tipa, pana la serenadele acelea pe care le fac ei pt a impresiona femelele mai am de asteptat
Ultima modificare de Alex (2006-12-29 20:12:08)
Deconectat
#28 2006-12-29 20:13:50
Ma bucur sa aud asta. Inseamna ca e in ordine, a fost doar putin mai timid. Putin mai mult chiar .
Faza cu gaurile in teava hotei au fost acum vreo 2 ani. Da, au o bucata de os de sepie, pe care femela nimfa tot vrea sa o urce pe stinghie desi nu stiu de ce. Am intrebat-o, dar a vrut sa ma muste .
Pana la urma nu e chiar asa grav daca vorbesti cu dulapul. Mai rau e cand si dulapul vorbeste cu tine.
Deconectat
#29 2006-12-29 21:27:48
- Alex
- Membru
la mine se cam cearta cu oglinda o trage o invarte ... oare sa o iau din colivie ??
Deconectat
#30 2006-12-29 21:32:51
- nippy
- Membru
aa si am o veste super baieti ... perusul meu a citipittttttt
:cool
i-am pus muzica si a stat el cat a stat da nu a mai rezistat si si-a dat drumu la cioc :d stiti cum tipa ei cand sunt nervosi si speriati asa a tipat si al meu
Gata, acum te-ai linistit, e clar ca nu e mut ))))))
Deconectat