Nu ești autentificat.
- Subiecte: Active | Fără răspuns
#1 2006-12-21 18:34:18
Concurs de poze cu perusi
Am mai amintit de cateva ori pe forum intentia mea de a face un concurs de poze cu perusi, dar acum dau si anuntul oficial.
In acest concurs poate sa participe oricine. Este destinat tuturor iubitorilor de perusi, dar si a celor care nu sunt inca...si sper ca acest concurs sa ii convinga sa devina.
Pentru mai multe detalii, click pe bannerul verde... In sectiunea "Special: Concurs perusi" voi pune diverse anunturi si detalii privitoare la acest concurs, pe masura dezvoltarii lui. Data lansarii concursului o estimez a fi undeva prin martie 2007, dar in sectiunea anterior mentionata poti sa imi trimiti adresa ta e email si te voi anunta cand concursul va fi lansat.
Ultima modificare de (1970-01-01 02:00:00)
Pana la urma nu e chiar asa grav daca vorbesti cu dulapul. Mai rau e cand si dulapul vorbeste cu tine.
Deconectat
#2 2006-12-21 23:17:00
- nippy
- Membru
- Din: Bucuresti
- Data înregistrării: 2006-10-30
Re: Concurs de poze cu perusi
Am citit despre ce e vb. Astept cu nerabdare sa vina concursul
Deconectat
#3 2006-12-22 18:09:39
Sper sa aiba succes, desi la inceput va bate vantul prin site . Voi vedea... oricum, dupa cum am mai spus, e o experienta inedita, am avut si voi avea de invatat din asta indiferent de cat succes o sa aiba concursul.
Tema de casa pentru tine, Nippy: am pus trei poze cu papagalii mei in acel banner de deasupra. Restul sunt de pe internet. Care sunt cele trei poze?
Pana la urma nu e chiar asa grav daca vorbesti cu dulapul. Mai rau e cand si dulapul vorbeste cu tine.
Deconectat
#4 2006-12-23 17:02:03
- nippy
- Membru
Tema de casa pentru tine, Nippy: am pus trei poze cu papagalii mei in acel banner de deasupra. Restul sunt de pe internet. Care sunt cele trei poze?
Pai banuiesc ca cele 3 poze din stanga sunt cu perusii tai ... dar astept sa mi-i (ni-i) prezinti pe fiecare in parte. Care este Cally, care este Endury... etc
Deconectat
#5 2006-12-23 19:21:54
Nu chiar...
In cea mai din stanga poza este Abby, si sunt doua poze din stanga din setul din dreapta unde e tot Abby (pui) si Endury.
Deconectat
#6 2006-12-29 20:05:15
Am decis sa pun cateva screenshoturi despre site-ul in care va fi Concursul de poze cu perusi. In acest fel o sa va faceti o idee despre ce va fi, dar mai ales sper sa va starneasca curiozitatea .
Site-ul este scris in PHP, cu baza de date MySQL. Incerc sa fac site-ul cat mai simplu si cat mai intuitiv posibil. De exemplu, nu trebuie sa va preocupati de dimensionarea pozelor, ea facandu-se automat, singura grija e ca ele sa nu fie mai mari de 512 KB. De asemenea voi incerca sa pastrez informatiile despre utilizatori private, publicarea lor se face doar pe baza consimtamantului fiecaruia.
Pozele vor ramane aici pe forum, iar in momentul lansarii vom putea face comparatie intre ce este acum si ce va fi atunci. Deocamdata site-ul este in versiune pre-alpha, deci mai are muuuult pana varianta finala.
Din ceea ce vedeti, daca aveti ceva sfaturi sa-mi dati, astept cu cea mai mare placere. Mai ales la partea de grafica, unde nu ma prea pricep .
Click pe poza pentru a vedea varianta marita.
Meniul de inregistrare: (avand in vedere ca acest concurs e un site de sine statator, va trebui crearea unui cont separat):
Facilitatea de a modifica date din cont:
Galeria foto generala (pentru teste am uploadat tot felul de poze, deci faceti abstractie de ele ):
Lista utilizatorilor inscrisi:
Meniul pentru incarcarea unei poze:
Poza incarcata anterior (poza s-a micsorat la dimensiuni rezonabile, dar se poate vedea si in marime naturala, care in cazul de fata e 1600 x 1200):
Deconectat
#7 2006-12-30 17:01:26
- nippy
- Membru
Imi place mult ideea
Iar perusii sunt foarte frumosi... sa-ti traiasca. Cum ai reusit sa-i aliniezi pe toti 4 asa ca la armata ??? ))))))
Deconectat
#8 2006-12-30 19:22:19
Ultimele doua screenshoturi sunt demonstratia propriu-zisa la incarcarea pozelor. Primul este meniul in care se executa uploadul, iar in a doua e... rezultatul .
Perusii mei mai au obiceiul sa mai stea toti aliniati, iar daca nu incap, stau pe doua randuri sau se catara pe gard. Nici nimfele nu fac exceptie. Dupa cum probabil observi, toti stau inclinati in partea opusa mie, deci iti dai seama cat de tare tin ei la mine . Hartia de deasupra e hartie de schimb pentru cusca, e putin (putin mai mult de fapt) roasa de ei, atunci cand erau liberi pe balcon.
Imi place mult ideea
Inseamna ca avem gusturi comune .
Poate o sa te rog ma ajuti la niste teste de "usability", dar asta ceva mai incolo.
Deconectat
#9 2007-01-01 15:18:36
- nippy
- Membru
Poate o sa te rog ma ajuti la niste teste de "usability", dar asta ceva mai incolo.
Cu mare placere.
Hai sa ne jucam putin acum... daca ar fi ca tu sa fii "primul ministru" al acestui site, eu as putea fi unul din "ministrii" tai...
iar atunci cand un ministru este investit in functie, trebuie sa depuna un juramant in fatza primului ministru. Eu voi depunde fatza de tine, urmatorul juramant adaptat acestei situatii:
"Jur sa-mi daruiesc toata puterea si priceperea pentru propasirea spirituala a site-ului, sa respect regulile site-ului si ale forumului, sa apar democratia, drepturile si libertatile fundamentale ale utilizatorilor, suveranitatea, independenta, unitatea si integritatea acestui site. Asa sa-mi ajute Dumnezeu!".
Acum lasand gluma la o parte, te ajut neconditionat cu orice imi ceri si imi sta in putintza in privintza site-ului si a comunitatzii pe care vrei s-o formezi.
Deconectat
#10 2007-01-03 00:48:40
- alexander_al
- Membru
- Din: Craiova
- Data înregistrării: 2006-12-25
moama ce faini is, da ii tii pe balcon?-nu-i frigaraie?
Deconectat