Nu ești autentificat.

#1 2006-12-11 17:19:27

Marcel
Owner
Din: Cluj-Napoca
Data înregistrării: 2005-01-28
Website

Cooliris: Extensie Mozilla Firefox

Ieri am navigat putin prin baza de date a extensiilor Firefox, dornic de ceva interesant si util. Si chiar am gasit cateva extensii, dar una s-a evidentiat detasat. E vorba de Cooliris, o extensie care iti permite sa vizualizezi destinatia unui link, fara a mai da click. Este foarte utilia atunci cand cauti pe Google sau cand navighezi pe forumuri (nu merge pe toate, dar va asiguri ca la mine merge smile ).

Adresa de unde se poate instala Cooliris este: https://addons.mozilla.org/firefox/2207/ . Dupa ce ai instalat-o vei observa ca la unele link-uri, cand duci mouse-ul pe ele, apare o mica icoana albastra. Tine mouseul deasupra ei (sau click pe ea, in functie de setari) si va deschide destinata link-ului intr-un pop-up.

In imaginea alaturata am pus un screenshot cu Cooliris la lucru: i-am dat sa vizualizeze link-ul "Cuprins site" aflat in in partea stanga (jos). Click pe poza pentru varianta marita.

Am spus ca am mai gasit cateva. Celelalte nu le mentionez (nu inca) pentru ca inca nu le-am gasit un rost. Sunt niste extensii (cica) ajutatoare pentru un webdeveloper. Deocamdata le mai explorez.

36.gif

Ultima modificare de (1970-01-01 02:00:00)

Pana la urma nu e chiar asa grav daca vorbesti cu dulapul. Mai rau e cand si dulapul vorbeste cu tine.

Deconectat

Subsol forum