Nu ești autentificat.

#1 2009-11-21 18:40:40

Marcel
Owner
Din: Cluj-Napoca
Data înregistrării: 2005-01-28
Website

Mai foloseste cineva Internet Explorer 6?

Cam de un an si jumatate lucrez ca si programator web, mai ales pe partea "behind the scene" a "lucrurilor", adica ceea ce tine de procesarea paginilor si a datelor aferente: PHP/MySQL. Ocazional ma ocup si de interfete grafice (web design).

Orice designer web se confrunta, pe langa realizarea unui cod valid (care e oarecum "optional"), cu problemele de compatibilitate si de afisare in diverse browsere. Nu vi s-a intamplat ca o pagina in Firefox sa se vada diferit in Internet Explorer?

Situatia s-a mai ameliorat in ultimii ani, cand ultimele versiuni ale browserelor majore au inceput sa respecte standardele web si sa nu le mai intepreteze de capul lor si sa faca afisarea mai asemanatoare a paginilor web si munca designerilor web mult mai usoara.

Dar am vazut calculatoare care (inca) au Internet Explorer 6 instalat. Pe langa ca e de prin 2001 (deci vechi!), si cu probleme ca vai de capu lui, mai e si un "pain in the..." in ce vreti, pentru designeri. Eu unul prefer Mozilla Firefox, dar daca se prefera Internet Explorer, tin sa anunt ca de atunci s-au lansat versiunile 7 si 8 si... se lucreaza la versiunea cu numarul 9 care va fi lansata in 2010. Treziti-va oameni buni!!!

Pana la urma nu e chiar asa grav daca vorbesti cu dulapul. Mai rau e cand si dulapul vorbeste cu tine.

Deconectat

#2 2009-11-22 17:00:56

adita
Administrator
Din: bucuresti
Data înregistrării: 2007-03-30

Re: Mai foloseste cineva Internet Explorer 6?

6.0.2900.2180 tongue versiunea mea de la explorer smile) nu pot sa iau alta pt k am turn off updateurile de windows si alta versiune cere updateuri . oricum mie imi place ma inteleg bn q versiunea asta si spre deosebire de mozila kre mereu ramane dechis si tre sal inchid eu din procese asta nu ramane deschis nu face figuri

" speranta moare ultima "

Deconectat

Subsol forum