Nu ești autentificat.

#1 2006-12-01 14:08:37

nippy
Membru
Din: Bucuresti
Data înregistrării: 2006-10-30

Cum se inscrie un site la google ?

Sal Marcel, zi-mi si mie te rog, cum se inscrie un site pe google, si cat trebuie sa astepti pana sa apara in motorul de cautare ?
Tu ai mai multa experientza in domeniul asta... eu abia acum am invatzat sa fac site-uri smile

Ultima modificare de (1970-01-01 02:00:00)

Deconectat

#2 2006-12-01 15:52:46

Marcel
Owner
Din: Cluj-Napoca
Data înregistrării: 2005-01-28
Website

Re: Cum se inscrie un site la google ?

Salut.
Sincer nu ma prea preocup de optimizarea indexarilor. Pe ce loc se afla site-ul meu, acolo e smile. Dar momentan am la Google un Page Rank de 4 (de la 1 la 10), cand cineva cauta dupa cuvantul "Perusi" apare articolul de pe site in prima pagina smile.
Intre Google, Yahoo si MSN (si inca cativa mai mititei) exista mare concurenta pentru care indexeaza mai repede si mai bine.

Revenind la subiect... In principiu, marile motoare de cautare se bazeaza "crawlere" care se "tarasc" pe WWW prin intermediul link-urilor. La un moment dat ar trebui sa-ti gaseasca si site-ul tau. Cu cat are mai multe link-uri inspre el, cu atat site-ul tau va fi actualizat mai bine, mai frecvent si va avea o pozitie cat mai buna in "clasamente".
Daca doresti o inscriere "manuala", poti sa inscri adresa ta la adresa: http://www.google.ro/intl/ro_TOT/add_url.html . In meniul din stanga vei mai vedea niste link-uri utile (cum ar fi explicatii despre modul de stergere a unei sectiuni din site, etc).

In Firefox sau in IE instaleaza Google Toolbar si activeaza de pe ea Page Rank-ul. Asa vei vedea ce nota are site-ul tau (adica cat de bine e cotat in motorul de cautare Google).

Pana la urma nu e chiar asa grav daca vorbesti cu dulapul. Mai rau e cand si dulapul vorbeste cu tine.

Deconectat

#3 2008-11-30 21:47:29

Iusty
Membru
Din: Brasov
Data înregistrării: 2008-07-07

Eu cand am cautat articole despre perusi pe google, ca sa stiu mai multe despre ei si cum sa-i ingrijesc, am gasit site-ul pe pagina 7 parca si sunt f. fericita ca am cautat pana acolo! big_smile

Animalutzele mele........Cipy(perus).......Popica(perusoaica).......Norisor(perusoaica).......Angel(nimfa)

Deconectat

#4 2011-08-26 16:11:41

R0ckss
Membru
Din: Cluj-Napoca
Data înregistrării: 2011-07-26

Ca sa apara trebuie sa ai un domeniu cumparat gen .ro .com .net . Se poate si fara dar dureaza de la 3 zile la o luna sa il indexeze

I just love music , motorcycles and parrots. big_smile

Deconectat

#5 2013-02-26 14:36:09

calatorul
Suspendat
Din: Bucuresti
Data înregistrării: 2013-01-18

Trebuie sa  ii faci  reclama cat mai mult si  sa iti intre lumea pe link-ul respectiv, numai asa poti fi indexat de Google  si asa urci mai sus si esti gasit mai usor..:)

Deconectat

#6 2017-01-05 13:49:50

Octavian
Membru
Data înregistrării: 2017-01-02
Website

Eu stiu ca Google-u si alte motoare de cautare gen Bing,Yahoo it indexeaza site-ul de unii singuri,dar sa stii ca poate dura ceva.

Acesta este blogul meu personal - https://lumeaperusilorblog.wordpress.com/

Deconectat

Subsol forum