Nu ești autentificat.

#1 Re: Articole despre Peruşi şi Papagali Nimfă » Nmfa bolnavioara » 2014-12-23 10:54:49

Asa mi-a zis si dctor.In rest par n regula,mananca,bea apa,scializeaza,canta.Doar ca ma sperie pozitia capului si la ce ar putea duce el.
Multumesc mult pentru sfaturi....

#2 Articole despre Peruşi şi Papagali Nimfă » Nmfa bolnavioara » 2014-12-19 18:47:44

spiriy2005
Răspunsuri: 2

Am o nimfa de aprox 5 ani care s-a lovit destul de tare la capusor si acum si-l tine intr-o pozitie foarte ciudata (arcuit pe spate),dar ceea ce ma ingrijoreaza cel mai tare este faptul ca-si misca capul de parca s-ar invarti camera cu el (nu mereu,dar se intampla de cateva ori pe zi).Medicul care l-a vazut mi-a zis ca s-ar putea sa se fi ales cu un hematom in urma loviturii si nu-i da prea multe sanse,dar,sincera sa fiu nu prea sunt pregatita pentru o astfel de veste.Ca si tratament are un antibiotic si o substanta care ajuta la oxigenarea creierului.Mai cunoaste cineva cazuri de genul acesta?Chiar m-ar ajuta foarte mult un sfat..... sad

#3 Peruşi si Papagali Nimfă » probleme de sanatate » 2014-12-16 23:37:20

spiriy2005
Răspunsuri: 1

Prietena mea are doi papagali , unul dintre ei este bolnav , nu stim ce are , este cam retras , mananca foarte putin , si foarte important este ca isi tine capul pe spate intr-o pozitie foarte ciudata . Acum nu stiu daca s-a lovit , vroiam sa stiu daca a mai intalnit cineva aceste " simptome" ??

Subsol forum

Platforma FluxBB